Budapest, 2011. szeptember 25., vasárnap (MTI) - Szeptember 27-én ünnepli kilencvenedik születésnapját a világhírű Kossuth-díjas filmrendező, Jancsó Miklós.

MOZIFILMEK

Csillagközi invázió 4

2011. október 20. csütörtök, 18:02

Olvasóink értékelése: / 8
ElégtelenKitűnő 

alt

Felcsillant a remény a Csillagközi Invázió franchise előtt, a jól sikerült 1997-es első rész, a 2004-es kisköltségvetésű második rész és a borzalmas 2008-as 3. rész után, jön az új rész ám ezúttal nem élőszereplőkkel, hanem animációs filmként jelenik meg 2012-ben. A történet egy távoli föderációs  helyőrségen játszódik, ahol John A. Warden vezeti társait a bogarak ellen, majd az invázió után, megpróbálnak visszatérni a földre.

Amerikai premier: 2012 Nyár

Kategória: animációs/horror

 

The Divide

2011. október 10. hétfő, 17:15

alt

A The Divide című film, a Hitman mozifilm rendezőjének, Xavier Gens-nek a legújabb filmje. A történet szerint 9 New York-i lakos a házuk óvóhelyén túléli a nukleáris támadást, de a gondok csak ezek után jönnek. A film egy posztapokaliptikus film lesz, ami manapság igen nagy népszerűségnek örvend. Főbb szerepekben Michael Biehn, Lauren German és Milo Ventimiglia található.

Megjelenési dátum: egyenlőre nincs

Kategória: posztapokaliptikus/thriller

Magyar feliratos trailer:

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

Képek:

alt

alt

alt

 

Goon

2011. szeptember 28. szerda, 16:25

alt

Seann William Scott legújabb filmje a Goon, ami egy hoki-komédia lesz. Seann, aki visszatér az Amerikai pite 4. részébe is, ebben a filmben Doug Glatt-et játsza, aki egy hoki játékos, feladata pedig, hogy megállítsa az ellenfél előretörő játékosait akármilyen testi sérülés árán is. A forgatókönyvet egyébként Jay Baruchel jegyzi, aki eddig színészként érvényesült, olyan filmekben, mint a Felkoppintva,Trópusi vihar és a Fanboys. A rendezői székbe pedig Michael Dowse került, aki a nemrég DVD-n megjelenő, Szédületes éjszakát is rendezte.

Megjelenési dátum: egyenlőre nincs

Kategória: vígjáték

Magyar feliratos előzetes:

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

Képek:

alt

 

 

Another Earth

2011. szeptember 22. csütörtök, 08:05

alt

Az Another Earth című filmet a Sundance Filmfesztiválon mutatták be először. A film műfaját tekintve sci-fi, de inkább a drámai rész kerül előtérbe. A történet igen érdekes, a történet középpontjában egy fiatal asztrofizikus hallgató áll, Rhoda (Brit Marling), aki vezetés közben pillant meg egy kékes-zöld,  idegen égitestet, ami elvonja a figyelmét és karambolozik egy családdal. 4 évet tölt börtönben és miután kiszabadul és ő is meg tudja, hogy az az égitest egy másik Föld, ami nem tudni honnan került elő. A másik Föld tanulmányozása során rájönnek, hogy ugyan azok az emberek élnek mint itt a Földön. Egy expedíciót szerveznek a másik bolygóra és Rhoda is el akar jutni, hogy kiderítse hogy ott is elkövette-e vajon ugyan ezt a hibát.

Amerikai premier: 2011.Július.22.

Magyarországi premier: Még nincs, még azt se lehet tudni, hogy moziba kerül-e vagy csak DVD-n fog megjelenni

Kategória: dráma/sci-fi

Nemzetközi előzetes:

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

Képek:

alt

alt

 
The secret of any online business is web hosting. Select the best hosting service reading offered by justhost.
Free Joomla Templates designed by Joomla Hosting