Párizs, 2011. szeptember 21., szerda (MTI) - Franciaország szerdán elítélte, hogy Iránban felakasztottak egy 17 éves fiút, aki megölt egy népszerű testépítőt, valamint aggodalmának adott hangot több filmrendező letartóztatása miatt, akikről Teherán azt állította, hogy "a BBC egy titkos egységének munkatársai".

MOZIFILMEK

Csillagközi invázió 4

2011. október 20. csütörtök, 18:02

Olvasóink értékelése: / 8
ElégtelenKitűnő 

alt

Felcsillant a remény a Csillagközi Invázió franchise előtt, a jól sikerült 1997-es első rész, a 2004-es kisköltségvetésű második rész és a borzalmas 2008-as 3. rész után, jön az új rész ám ezúttal nem élőszereplőkkel, hanem animációs filmként jelenik meg 2012-ben. A történet egy távoli föderációs  helyőrségen játszódik, ahol John A. Warden vezeti társait a bogarak ellen, majd az invázió után, megpróbálnak visszatérni a földre.

Amerikai premier: 2012 Nyár

Kategória: animációs/horror

 

The Divide

2011. október 10. hétfő, 17:15

alt

A The Divide című film, a Hitman mozifilm rendezőjének, Xavier Gens-nek a legújabb filmje. A történet szerint 9 New York-i lakos a házuk óvóhelyén túléli a nukleáris támadást, de a gondok csak ezek után jönnek. A film egy posztapokaliptikus film lesz, ami manapság igen nagy népszerűségnek örvend. Főbb szerepekben Michael Biehn, Lauren German és Milo Ventimiglia található.

Megjelenési dátum: egyenlőre nincs

Kategória: posztapokaliptikus/thriller

Magyar feliratos trailer:

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

Képek:

alt

alt

alt

 

Goon

2011. szeptember 28. szerda, 16:25

alt

Seann William Scott legújabb filmje a Goon, ami egy hoki-komédia lesz. Seann, aki visszatér az Amerikai pite 4. részébe is, ebben a filmben Doug Glatt-et játsza, aki egy hoki játékos, feladata pedig, hogy megállítsa az ellenfél előretörő játékosait akármilyen testi sérülés árán is. A forgatókönyvet egyébként Jay Baruchel jegyzi, aki eddig színészként érvényesült, olyan filmekben, mint a Felkoppintva,Trópusi vihar és a Fanboys. A rendezői székbe pedig Michael Dowse került, aki a nemrég DVD-n megjelenő, Szédületes éjszakát is rendezte.

Megjelenési dátum: egyenlőre nincs

Kategória: vígjáték

Magyar feliratos előzetes:

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

Képek:

alt

 

 

Another Earth

2011. szeptember 22. csütörtök, 08:05

alt

Az Another Earth című filmet a Sundance Filmfesztiválon mutatták be először. A film műfaját tekintve sci-fi, de inkább a drámai rész kerül előtérbe. A történet igen érdekes, a történet középpontjában egy fiatal asztrofizikus hallgató áll, Rhoda (Brit Marling), aki vezetés közben pillant meg egy kékes-zöld,  idegen égitestet, ami elvonja a figyelmét és karambolozik egy családdal. 4 évet tölt börtönben és miután kiszabadul és ő is meg tudja, hogy az az égitest egy másik Föld, ami nem tudni honnan került elő. A másik Föld tanulmányozása során rájönnek, hogy ugyan azok az emberek élnek mint itt a Földön. Egy expedíciót szerveznek a másik bolygóra és Rhoda is el akar jutni, hogy kiderítse hogy ott is elkövette-e vajon ugyan ezt a hibát.

Amerikai premier: 2011.Július.22.

Magyarországi premier: Még nincs, még azt se lehet tudni, hogy moziba kerül-e vagy csak DVD-n fog megjelenni

Kategória: dráma/sci-fi

Nemzetközi előzetes:

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

Képek:

alt

alt

 
The secret of any online business is web hosting. Select the best hosting service reading offered by justhost.
Free Joomla Templates designed by Joomla Hosting